Tietosuoja ja muut käytännöt

Kuka on rekisterinpitäjä?
EuroBrand Finland Oy (Y-tunnus: 3208946-8)

Käyntiosoite:
Kukonkorventie 9
37560 Lempäälä
Postiosoite:
Härmälänkatu 32
33900 Tampere

Keneen voin olla yhteydessä rekisteriä koskevissa asioissa?
EuroBrand Finland Oy
Juha Alén
juha.alen@eurobrand.fi
0400 432 977

Mikä on rekisterinne nimi?
EuroBrand Finland Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri.

Mihin tarkoituksiin keräätte henkilötietoja?
Keräämme ja käsittelemme henkilötietoja lähinnä asiakkuuksien hallintaan liittyvistä syistä, joita voivat olla esimerkiksi palveluiden tuottaminen ja toimittaminen, laskutus, perintä, reklamaatioiden käsittely, asiakastuki ja palautepyynnöt. Voimme kerätä ja käsitellä henkilötietoja lisäksi oman markkinointiviestintämme tarkoituksiin lain sallimissa rajoissa. Joissakin tapauksissa saatamme kerätä ja käsitellä henkilötietojasi myös lakisääteisten velvollisuuksien täyttämiseksi, esimerkiksi kirjanpitoa ja viranomaisia varten.
Työnhakijoita koskevia tietoja keräämme ja käsittelemme rekrytointitarkoituksiin, kuten hakijan soveltuvuuden arvioimiseksi ja valitsemiksi.
Tallennamme ja käsittelemme henkilötietojasi vain sinun parhaaksesi!

Mitä tietoja keräätte?
Voimme tallentaa henkilön perustietoja, joita voivat olla esimerkiksi nimi, titteli, työpaikka, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja osoite. Lisäksi voimme tallentaa tiedot tilatuista palveluista / kiinnostuksen kohteista, tilattujen palveluiden toimittamisesta, annetusta palautteesta ja laskutustiedoista. Myös muut antamasi tiedot voidaan tallentaa, esimerkiksi chatin kautta tapahtuneet yhteydenotot. Joissakin tapauksissa myös henkilön IP-osoite voi olla rekisteröitynä. Lue lisää evästeiden kautta keräämistämme tiedoista.
Henkilön suostumuksella voimme kerätä ja käsitellä myös muita tietoja.

Mistä lähteistä keräätte henkilötietoja?
Keräämme henkilötietoja pääasiassa henkilöiltä itseltään esimerkiksi kotisivujen lomakelähetysten, chatin sekä sähköpostiyhteydenottojen ja soitettujen puheluiden kautta. Emme tallenna puheluita, mutta numero saatetaan tallentaa puhelimeen ja antamiasi tietoja kirjoittaa ylös. Lisäksi voimme rekisteröidä tapahtumissa/tapaamisissa ja muussa toiminnassa saadut henkilötiedot. Joitakin tietoja saamme sivustomme käyttämien evästeiden kautta – niistä voit lukea lisää täältä.
Voimme hankkia tietoja myös yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä sekä muista julkisista lähteistä.

Kenelle luovutatte henkilötietoja?
Luovutamme henkilötietoja vain tarvittaessa ja tarpeellisilta osin kolmansille osapuolille palveluidemme toimivuuden ja laadun säilyttämiseksi. Emme luovuta tietoja kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksia varten ilman henkilön antamaa kirjallista lupaa.
Voimme luovuttaa henkilötietoja ulkopuolisille myös Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

Siirrättekö tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle?
Saatamme siirtää tietoja joissakin tilanteissa myös EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, sillä osa käyttämistämme pilvipalveluista voi sijaita näiden alueiden ulkopuolella. Tällaisissa tapauksissa varmistamme, että maa on EU:n komission tarkoittama riittävän tietosuojan maa, siirto tehdään EU:n komission julkaisemia mallilausekkeita hyödyntäen tai että siirronsaaja on Privacy Shield -sertifioitu.

Miten suojaatte henkilötiedot?
Rekisterin tietoihin on pääsy EuroBrand Finlandin työntekijöillä, jotka niitä työssään tarvitsevat. Tiedot on suojattu käyttäjäkohtaisten tunnusten ja salasanojen avulla sekä palomuurilla, virustorjunnalla että SSL:llä alan yleisten käytäntöjen mukaisesti. Data on salatuilla palvelimilla. Manuaalisesti käsiteltävät henkilötiedot säilytetään lukitussa tilassa.

Kauanko säilytätte henkilötietoja?
Henkilötietojen säilytysajat voivat vaihdella niiden käyttötarkoituksen ja tilanteen mukaan. Säilytysajat ovat kuitenkin aina kohtuulliset, eikä meillä ole tarve säilyttää toimintamme kannalta tarpeettomia tietoja. Myös lainsäädäntö (mm. kirjanpitolaki) saattaa pakottaa meitä säilyttämään joitakin henkilötietoja määrätyn ajan.
Poistamme tiedot myös rekisteröidyn pyynnöstä.

Voinko tarkastaa, mitä tietoja olette keränneet minusta?
Pääsääntöisesti jokaisella on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut tietonsa. Tarkastuspyynnöt tulee osoittaa sähköpostitse osoitteeseen info@eurobrand.fi .

Tiedoissani on virhe, voitteko korjata sen?
Jokaisella rekisteröidyllä on oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Korjauspyynnöt tulee toimittaa sähköpostilla osoitteeseen info@eurobrand.fi Rekisteröidyn tulee ilmoittaa sähköpostissa, mitä tietoja hän haluaa itsestään päivittää ja antaa samalla oikeat tiedot.

Mitä muita henkilötietojen käsittelyyn liittyviä oikeuksia minulla on?
Henkilötietolain 30 §:n mukaan rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja mm. suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten. Poistamme tiedot rekisteristä henkilön vaatimuksesta tai ammatillisen vastuualueen muuttuessa. Viestintärekisteristä poistuminen tapahtuu lähettämällä pyyntö sähköpostitse osoitteeseen info@eurobrand.fi .

Huomioithan, että jos et anna meille henkilötietoja tai salli niiden käsittelyä, emme luultavasti voi palvella sinua ja toimittaa haluamiasi tuotteita/palveluita